Saveti
Makrobiotički saveti se uveliko razlikuju od školskih nutricionističkih saveta.
Pa i od ajurvedskih, takođe. Neka vas ne iznenadi njihova nepokolebljivost u pogledu konzumiranja belog brašna, šećera, masti i soli. Iako makrobiotika ništa ne zabranjuje, ona ove namirnice nipošto ne preporučuje.
Savetovalište o zdravoj ishrani
U našoj prodavnici zdravije hrane, biošopu “Makrobiotic prom” u Kičevskoj 30, B...
Hranljiva i lekovita miso pasta
Miso je pasta koja se dobija dugotrajnim procesom fermentacije sojinih zrna, ječma, soli, pirinča, a katk...
Kad solite i dosoljavate - gomašio
Gomašio ili kako ga neki zovu kod nas, susamova so, pravi se od prženih susamovih semenki i morske...
Značaj kvaliteta posuđa je veliki
Pre samog početka spremanja makrobiotičke hrane, bilo bi poželjno da postepeno promenite i sam pribor za ...
Detaljnije o soji
U našem asortimanu nalazi se široka ponuda proizvoda od soje. Ova mahunarka velike nutritiv...
Rečnik najvažnijih makrobiotičkih pojmiva u ishrani
Agar-agar: biljni želatin, koji se dobija od jedne vrste alge. Koristi se za pripremanje kantena i aspika...
Standardne mikrobiotičke preporuke
Najmanje 50% količine svakog kuvanog obroka treba da se sastoji od integralnih žitarica u zrnu, pripremlj...
INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!
- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -