Saveti
MakrobiotiÄki saveti se uveliko razlikuju od školskih nutricionistiÄkih saveta.
Pa i od ajurvedskih, takoÄ‘e. Neka vas ne iznenadi njihova nepokolebljivost u pogledu konzumiranja belog brašna, šećera, masti i soli. Iako makrobiotika ništa ne zabranjuje, ona ove namirnice nipošto ne preporuÄuje.
Savetovalište o zdravoj ishrani
U našoj prodavnici zdravije hrane, biošopu “Makrobiotic prom” u KiÄevskoj 30, ...
Hranljiva i lekovita miso pasta
Miso je pasta koja se dobija dugotrajnim procesom fermentacije sojinih zrna, jeÄma, soli, pirinÄa, a ka...
Kad solite i dosoljavate - gomašio
Gomašio ili kako ga neki zovu kod nas, susamova so, pravi se od prženih susamovih semenki i morsk...
ZnaÄaj kvaliteta posuÄ‘a je veliki
Pre samog poÄetka spremanja makrobiotiÄke hrane, bilo bi poželjno da postepeno promenite i sam pribor ...
Detaljnije o soji
U našem asortimanu nalazi se široka ponuda proizvoda od soje. Ova mahunarka velike nutritiv...
ReÄnik najvažnijih makrobiotiÄkih pojmiva u ishrani
Agar-agar: biljni želatin, koji se dobija od jedne vrste alge. Koristi se za pripremanje kantena i aspik...
Standardne mikrobiotiÄke preporuke
Najmanje 50% koliÄine svakog kuvanog obroka treba da se sastoji od integralnih žitarica u zrnu, priprem...
INSPIRASANI VAÅ IM UKUSIMA I POTREBAMA!
- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -