Punjena keleraba



Punjena keleraba

8 manjih keleraba
½ kg šampinjona
50 g integralnog pirinča
2 kašike hladno ceđenog suncokretovog ulja
200 ml sojinog jogurta 
morska so, peršun

Kelerabu oprati, oljuštiti i obariti u slanoj vodi pazeći da se ne prekuva. Zatim je ocediti, ohladiti, izdubiti i puniti nadevom.

Priprema nadeva: izdinstati pečurke i sredinu kelerabe, dodati kuvani integralni pirinač, seckan peršunov list i posoliti.

Napuniti kelerabe,  preliti sojinim jogurtom i zapeći u rerni.





Proizvodi upotrebljeni u ovom receptu


Soygurt

Soygurt dobijen prirodnom fermentacijom sojinog napitka...

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS